Contal Security AB söker systemsäljare Sverige

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara delaktig i vår fortsatta marknadsutveckling där du i första hand kommer att jobba med vårt affärsområde TeleCall med in- och utalarmering samt dess olika tjänster. I andra hand ingår också försäljning och marknadsföring av våra övriga affärsområden.
Du följer hela säljprocessen genom att hitta nya kunder och bearbeta dem, boka möten, genomföra kundbesök. Du följer även upp, vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer.
Bland dina kunder finns Räddningstjänster, Landsting, Kommuner, Industrier, Säkerhet- och larminstallationsföretag i alla storlekar. Exakt hur din roll kommer att se ut kan vi diskutera närmare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med kunder inom Sverige och du får räkna med resor och en del övernattningar per år. Men kan även bli en del utomlands, Norden och Europa.

Du är en driven och energisk person med personlig integritet, kompromissförmåga och stark entreprenörskänsla. Du är kreativ, har hög arbetsmoral och trivs bäst när du arbetar i en verksamhet under ständig utveckling. Goda kunskaper i svenska, engelska och körkort B är ett krav. Teknisk bakgrund och teknisk utbildning ser vi som en fördel men du behöver inte vara en ingenjör, ett tekniskt intresse räcker långt.

Låter det intressant?

Då hoppas vi att du vill växa med oss i en spännande och framåtskridande bransch.

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Kontakta mig Tommy Fallesen på tommy.fallesen@contal.se eller +46 (0) 31 703 06 50